Ресетирај го сортирањето
#Име[Подредливо]ДржаваГрадДејностНосител на дејност
1 АВИЦЕНА ДОО Македонија Скопје Лекови и мед. помагала  
2 АВЛ-СЕРВИС Манчев ДОО Македонија Кавадарци   
3 АД Д-Р. ПАНОВСКИ Македонија Скопје   
4 А ДЕНТ Фроска и др. доо Македонија Скопје   
5 АДРИАМЕД-НКР ДОО Македонија Скопје   
6 АЈУРВЕДА ДООЕЛ Македонија Скопје   
7 АКСИОС ДООЕЛ Македонија Скопје   
8 АКУС-МЕДИКУС ДОО Македонија Скопје Мед. помагала  
9 АКУС МЕДИКУС ДОО Велес (затворена) Македонија Велес Мед. помагала дипм. фарм.Билбилоска Драгана
10 АКУС МЕДИКУС ДОО Подружница бр.3 Македонија Охрид Мед. помагала фарм.лаб.техн. Анита Пешликоска, фарм.лаб.техн. Панде Алачески