Ресетирај го сортирањето
#АТЦНазив на лек, фармацевтска форма, јачина и пакувањеГенеричко име[Подредливо]Производител[Подредливо]Начин на издавањеМаксимална цена на големо, без вклучен ДДВ (во МКД)Историја на цени
1 J02AA01 ABELCET концентрат за суспензија за инфузија 5 mg/ml 1 стаклена вијала х 20 ml + игла за еднократна употреба за филтрација/кутија amphotericin BAndersonBrecon (UK) Limited H 6005.24 Историја на цени
2 L01CD01 ABRAXANE прашок за суспензија за инфузија 5 mg/ml 1 вијала х 100 mg/кутија paclitaxelCelgene Distribution B.V. H 15005.7 Историја на цени
3 M05BA08 ACLASTA раствор за инфузија 5 mg/100 ml 1 PE шише х 100 ml/кутија zoledronic acidNOVARTIS PHARMA STEIN AG H 12937.56 Историја на цени
4 L04AC07 ACTEMRA концентрат за раствор за инфузија 400 mg/20 ml 1 вијала х 20 ml/кутија tocilizumabF. HOFFMANN-LA ROCHE Ltd H 32710.81 Историја на цени
5 L04AC07 ACTEMRA концентрат за раствор за инфузија 80 mg/4 ml 1 стакленa вијала х 4 ml/кутија tocilizumabF. HOFFMANN-LA ROCHE Ltd H 6650.71 Историја на цени
6 L04AC07 ACTEMRA концентрат за раствор за инфузија 200 mg/10 ml 1 вијала х 10 ml/кутија tocilizumabF. HOFFMANN-LA ROCHE Ltd H 16512.87 Историја на цени
7 L04AC07 ACTEMRA раствор за инјектирање 162 mg/0,9 ml 4 наполнети инјекциски шприца х 0,9 ml/кутија tocilizumabF.Hoffmann-La Roshe Ltd. H 50670.62 Историја на цени
8 J07AG01 ACT-HIB прашок и вехикулум за раствор за инјектирање 10 mcg/0,5 ml 10 вијали со прашок/кутија + 10 ампули со вехикулум x 0,5 ml/кутија haemophilus influenzae B, purified antigen conjugatedSANOFI PASTEUR S.A. H 4487.3 Историја на цени
9 J07AG01 ACT-HIB прашок и вехикулум за раствор за инјектирање 10 mcg/0,5 ml 1 вијала со прашок + 1 наполнет инјекциски шприц со игла х 0,5 ml вехикулум/кутија haemophilus influenzae B, purified antigen conjugatedSanofi Pasteur S.A., SANOFI PASTEUR H 448.73 Историја на цени
10 B01AD02 ACTILYSE прашок и вехикулум за раствор за инјектирање/инфузија 50 mg 1 вијала х 50 mg + 1 вијала х 50 ml вехикулум/кутија alteplaseBOEHRINGER Ingelheim Pharma GmbH&Co. KG H 24320.0 Историја на цени